August er en rigtig festmåned her. To barnedåb er det blevet til og er rigtig glad for at have fået lov til at lave kagerne.
Cala, roser, bonderoser og sommerfugl |
Kagen indeholder vaniliebunde med et lag hindbærmousse og Tobleronecreme. Jeg fik frie hænder til udseendet, så forskellige teknikker er afprøvet:-) Tillykke med dåben David
Dette er virkelig én af mine ynglingsopskrifter og utrolig nem at lave.
Passionsfrugtmousse:
1/2 liter fløde
6 blade husblas
1 spsk citronsaft
1 dl appelsinsaft
4 spsk flormelis
5 passionsfrugter
Korn fra en stang vanilie
Læg husblas i blød i koldt vand 10 min
Skrab passionsfrugt ud med en ske, blend det et øjeblik og si de sorte kerner fra. Pisk fløden med flormelis og vaniliekorn. Smelt husblas og bland det i blandingen af passionsfrugt, citron og appelsinsaft. Når det er afkølet vendes det i fløden og sættes på køl et par timer, før det lægges i kagen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar